Acull un Plat arriba amb la seva edició més estiuenca

Us convidem el proper 2 d’agost a una nova edició d’Acull un plat. Aquesta vegada, organitzem una versió de l’esdeveniment adaptada a la temporada en la qual estem: farem una proposta d’estiu en un format sense cuina, amb la col·laboració de l’Alberto Pizarro, bartender de la cocteleria Bobby Gin, i una persona refugiada. Amb ells prepararem un còctel/mocktail estiuencs. Així, podrem tastar una recepta internacional i a la vegada conèixer les històries que acompanyen les persones refugiades amb les quals convivim.

Acull un plat és un esdeveniment que la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) va posar en marxa a Catalunya el passat 15 de juny i que té com a objectiu apropar les històries i receptes que han acompanyat les persones refugiades en el seu viatge fins a Catalunya, perquè la cuina no entén de fronteres.

Per això, la CCAR reuneix una persona refugiada amb un xef o especialista gastronòmic reconegut, per tal que treballin junts una proposta basada en un plat o preparació del país d’origen de la persona refugiada.

En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de l’empresa Ecolectia, on es farà l’esdeveniment i que posarà a disposició dels bartenders els seus productes i de la cocteleria Bobby Gin, que ha proposat la participació de l’Alberto Pizarro a l’esdeveniment.

Lloc: Ecolectia, c/ Bruniquer 9.

Data i Hora: 02/08/19, 19.00 hs.

www.acullunplat.ccar.cat

#AcullUnPlat