skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Acull Un Plat x Centres Cívics

Acull Un Plat X Centres Cívics

ACULL UN PLAT edició tardor 2021:

Cuina, refugi, drets humans i ambientals…

Aquesta activitat és un projecte que va néixer amb l’objectiu d’apropar les històries i receptes que han acompanyat les persones refugiades en el seu viatge fins a Catalunya. L’Acull Un Plat amb centres cívics i casals de Barcelona, es va posar en marxa l’estiu de 2019 i, avui dia, ja compta amb diverses edicions (edició amb la col·laboració de Mercats de Barcelona).

En aquesta edició en format semipresencial l’Ahida, el Baba, el Mamadou i la Claudia cuinaran el plat tradicional corresponent al seu país d’origen, mentre ens expliquen la seva història i experiència, i com van arribar a Catalunya.

Totes les jornades es retransmetran en directe des del nostre canal de Twitch i Instagram Live.

  • Dimecres 13 d’octubre de 16 – 21h, Ahida prepararà un plat tradicional de Colòmbia des del Centre Cívic El Guinardó i retransmès en directe. Tingues preparada la llibreta per apuntar tots els ingredients secrets (la Yuca i l’Ají els dos primers…)
  • Dilluns 18 d’octubre de 16 – 21h, retransmès en directe i dut a terme des de l’Ateneu l’Harmonia, Baba prepararà un plat tradicional de Gàmbia amb el que ens lleparem els dits.
  • Diumenge 14 de novembre de 16 – 21h, Mamadou prepararà un plat tradicional de Guinea Conakry juntament amb Victor Galceràn des de la Casa Orlandai i retransmès en directe.
  • Dilluns 22 de novembre de 16 – 21h, des del Centre Cívic El Sortidor, Claudia prepararà un plat tradicional de Guatemala amb el que se’t farà la boca aigua. En format presencial i també retransmès en directe des de Twitch i Instagram Live.

Inscriu-te aquí per assistir presencialment al showcooking de Claudia al centre cívic El Sortidor

Escoltarem quatre històries molt interessants per reflexionar i cuinarem quatre plats d’allò més bons. La cuina no hi entén de fronteres. No t’ho perdis!

Back To Top