En defensa del dret d’asil i de les persones refugiades

   

Ciutats Defensores de Drets Humans

Ciutats defensores de Drets Humans

Ciutats Defensores dels drets humans és un projecte que neix al 2013, conjunt entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i amb la participació d’altres municipis catalans. Vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores els drets humans, ajudant a conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana

+ Llegir més

Premis

Premis al compromís amb les persones refugiades

Enguany, és un any molt especial per a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). Celebrem 10 anys de compromís amb les persones refugiades i immigrants vulnerables: defensant els seus drets, visibilitzant-les, evidenciant les aportacions que han realitzat a la terra que els ha acollit i treballant per afavorir els seus processos d’inclusió social a Catalunya.

+ Llegir més

El dret d’asil, un dret amenaçat

“El dret d'Asil un dret amenaçat”

L’estat Espanyol té un seguit d’obligacions relatives al compliment dels tractats internacionals de defensa dels drets humans quan trasllada la seva jurisdicció més enllà de les seves fronteres.

+ Llegir més

Xarxa de municipis acollidors i solidaris amb les persones refugiades

Xarxa de Municipis Acollidors i Solidàris amb les Persones Refugiades

Catalunya té una llarga història d’asil. És per això que considerem que hauria de liderar la defensa d’aquest dret en el marc de l'Estat. Amb l’objectiu de comprometre amb el dret d’asil a diferents ajuntaments catalans estem duent a terme diferents activitats de froma coordinada amb diferents ajuntaments de Catalunya.

+ Llegir més

En defensa del Dret d'Asil

En defensa del dret d'asil

A l’any 2009 es va promulgar la Llei 12/2009 reguladora del dret d’asil i la protecció subsidiària.

+ Llegir més