Visibilització de les persones refugiades

En la nostra defensa al Dret d’Asil i per tal de contribuir a l’enfortiment de la institució d’asil treballem en una sèrie de campanyes que tenen com objectiu conèixer i reconèixer la presència de persones refugiades i remarcar les aportacions de les persones refugiades a Catalunya. Així hem desenvolupat vàries campanyes com ara:

Les guerres d'exili

Les guerres d’exili. Les persones refugiades en contextos de guerra.

La guerra també es una causa d’exili. Persones provinents de Colòmbia, Iugoslàvia, Iraq, Palestina o Costa d’Ivori són alguns dels autors d’aquest llibre.

+ Llegir més

L'enriquiment de la pèrdua

L’Enriquiment de la Pèrdua. Aportacions i riqueses de les persones refugiades a Catalunya

Amb aquesta campanya pretenem donar a conèixer i reconèixer la presència de persones refugiades a Catalunya i que ens ajudin i permetin consolidar la institució d’asil com a dret fonamental.

+ Llegir més

Compromesos amb la Pau

Compromesos amb les persones refugiades treballem per la Pau

Volem donar a conèixer els conflictes que es donen en el món a través de la visió de les persones refugiades com a activistes defensors de drets humans i de construcció de pau.

+ Llegir més

Dia internacional de les persones refugiades

Actes de commemoració del Dia internacional de les persones refugiades

El Dia Mundial del Refugiat, el dia 20 de juny, és el marc que les Nacions Unides van escollir per donar a conèixer, de forma més significativa, la situació dels més de 25 milions de persones que en el món estan perseguides i es veuen obligades a fugir de les seves llars.

+ Llegir més