Fes-te soci/a

Per menys d'1€ a la setmana, col·labora amb les persones refugiades i en la defensa dels drets humans a casa nostra

Fer-se soci/a de la CCAR de forma online

Omple ara el formulari d'alta de soci/a de la CCAR

Dades personals
Aportació:


12€20€30€50€Un altre import (superior a 50€):
captcha

Política de protecció de dades

Totes les dades personals utilitzades per a aquest enviament han estat incloses en un fitxer, del que és el responsable de seguretat la COMISSIÓ CATALANA D'AJUDA AL REFUGIAT. La finalitat de la recollida de dades és la d'informar-li dels nostres serveis,quedant sotmesa a les garanties establertes en la L.O.P.D. (Llei 15/1999) i Normativa de Desenvolupament.

La COMISIÓ CATALANA D'AJUDA AL REGUFIAT li informa de la possibilitat d'executar, conforme a aquesta normativa, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i opsició dirigint un escrit a la següent adreça: C/Junta de Comerç, 26 Baixos - 08001 Barcelona (BARCELONA)


Fer-se soci/a de la CCAR de forma presencial

Apropa't a les nostres oficines

En Barcelona:
C/Junta del Comerç, 26 bajos

En Sabadell:
C/Avda. Barberà, 175

Et convidem a associar-te a la CCAR per donar suport als nostres serveis i programes

Sent soci/a de la CCAR, seràs la primera persona a saber què fem. Tindràs descomptes o gratuïtat en les formacions que organitzem. A més participaràs en les decisions de l’associació a través de l’Assemblea anual.

Amb la teva quota contribuiràs al manteniment dels serveis d’atenció i la realització de campanyes de denúncia de la vulneració dels drets humans a favor del dret d’asil i de les persones refugiades a casa nostra.