skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Concert Solidari amb les Persones Refugiades: David Rasec i Don Vito y los Corleole al Harlem Jazz Club!

Concert Solidari Amb Les Persones Refugiades: David Rasec I Don Vito Y Los Corleole Al Harlem Jazz Club!

Quin és el millor pla pel diumenge 14 d’octubre a les 20.00? Sens dubte el concert solidari amb les persones refugiades de David Rasec i Don Vito y los Corleole al Harlem Jazz Club! Per només 5 € de bo d’ajut a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, podràs gaudir del gran guitarrista solista de flamenc David Rasec i de la banda rumberasabrosona Don Vito y los Corleole. Més informació sobre els artistes a sota.
No t’ho perdis!
Data i Horari: Diumenge 14 d’octubre,  20:00
Bo d’ajut: 5€
Lloc: Harlem Jazz Club,  C/ Comtessa de Sobradiel,8
Telèfon :933100755
www.harlemjazzclub.es
Esdeveniment Facebook
 
David Rasec: el millor de la guitarra flamenca
Va començar els seus estudis musicals als 14 anys en l’Institut de Belles arts, dos anys més tard entra a la Universitat d’Antiòquia per estudiar la guitarra clàssica, des d’aquí comença a participar en festivals de guitarra en Medellín i Bogotà.  Viatja a Argentina per fer un curs amb diferents mestres de reconeixement mundial, i quan torna a Colòmbia tocar el concert d’Aranjuez amb l’orquestra de la universitat de Eafit. Amb aquest concert guanya una beca per estudiar un postgrau de guitarra flamenca al Gran Teatre del Liceu de Barcelona on actualment fa el seu quart postgrau.
Escolta’l al Harlem Jazz Club el diumenge 14 d’octubre a les 20.00 amb nosaltres!
Don Vito y los Corleole: una banda rumberosabrosona!
Són una banda rumberosabrosona amb centelleigs de Músiques del Món apuntant per la punta de la metralleta rítmica: rumba, flamenc, latin, funky, blues, swing, bolero, pop…
Temes propis amb un estil ‘familiar’, fruit dels diferents estils de cadascú, són defensats per dues guitarres, dos percussionistes, baix, violí i la cantant.
El seu mitjà natural són ‘Les Festes’ i en el seu espectacle li posen molt humor a això de fer-te ballar a força de ràfegues musicals.
Comencen al 2006 delinquint per Ciutat Vella, adobant les seves cançons en els pitjors bars, als carrers més perillosos de Barcelona.
A poc a poc la banda va creixent, mutant i guanyant territori… fent més quilòmetres i més amics…
T’esperen el diumenge 14 d’octubre a partir de les 20.00 al Harlem Jazz Club!
Més a: http://www.donvitoyloscorleole.net/

Back To Top