skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

La cavalcada de Reus tindrà un rei refugiat

La Cavalcada De Reus Tindrà Un Rei Refugiat

 
La cavalcada del 2019 comptarà amb la participació com a rei Baltasar i com a patges de persones refugiades acollides al municipi per CEAR-Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

La cavalcada de reis d’enguany comptarà amb la participació com a rei Baltasar i com a patges, de persones refugiades acollides al municipi per CEAR-Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. L’acord entre l’Ajuntament i l’entitat facilitarà que una persona negra pugui encarnar al rei d’Orient.
Des de CEAR-Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat expressem el nostre entusiasme perquè una persona refugiada acollida a Reus faci el paper d’una figura tan estimada per molts nens i nenes. Alhora, suposa una mostra més de la inclusió de les persones refugiades a la localitat i del seu desig de participar de la vida reusenca.
Durant l’última setmana, la campanya llençada per Casa Nostra Casa Vostra, ha reclamat als ajuntaments de Catalunya que les cavalcades comptessin amb un “Baltasar de veritat” i que no s’embetumés cap persona blanca. Reus s’afegeix a una llarga llista de municipis que han respost positivament a la crida per tenir un #BaltasardeVeritat.
Aquestes festes, Regala Refugi! Entra a regalarefugi.ccar.cat
 
 
 

Back To Top