skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat rep el guardó del Memorial Alex Seglers

La Comissió Catalana D’Ajuda Al Refugiat Rep El Guardó Del Memorial Alex Seglers

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat ha estat guardonada pel premi del Memorial Alex Seglers 2016 de la ciutat de Sabadell.
 
Aquest any, i a proposta de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, el jurat ha volgut reconèixer a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat “per la tasca de sensibilització i denúncia de les situacions d’indefensió, així com de vulnerabilitat que pateixen les persones que han fugit de situacions conflictives i injustes”, i a Arcadi Oliveres “per la seva trajectòria des dels anys 70, com a activista per la justícia social, la pau i la defensa dels Drets Humans”.
 
El premi memorial Alex Seglers és un reconeixement a la tasca feta per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat en la promoció de valors que sustentin la convivència a Catalunya i que prenguin com a base comuna del respecte a la diversitat de cultures, de creences, que contribueixin al diàleg entre persones de diverses creences i per la defensa dels drets humans i dels valors del món contemporani.
memorialalexseglers
 
El Memorial Àlex Seglers va ser creat per l’Ajuntament de Sabadell al 2012. Aquest memorial també vol reconèixer la contribució que va fer al llarg de la  seva  vida  Àlex  Seglers (1970-2010),  veí  de  Sabadell, des  de  la  seva  vessant  professional  i  acadèmica,  com  a  expert  en  el  fet  religiós, i que va  deixar  un  gran  llegat en  l’àmbit  de  la  convivència.
 
 
Contacte Premsa: Pascale Coissard
Email: pascale.coissard@ccar-cear.org,
Telf: 933012539 – 656405100

Back To Top