skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

L’Hotel Barcelò Raval i la CCAR signen un conveni de col·laboració en motiu dels premis al compromís amb les persones refugiades 2014

L’Hotel Barcelò Raval I La CCAR Signen Un Conveni De Col·laboració En Motiu Dels Premis Al Compromís Amb Les Persones Refugiades 2014

Sin título

En el marc del 10è aniversari, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat vol reconèixer la tasca feta en favor de les persones refugiades a Catalunya per part d’institucions, empreses i mitjans de comunicació.

Enguany, és un any molt especial per a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). La CCAR celebra 10 anys de compromís amb les persones refugiades i immigrants vulnerables: defensant els seus drets, visibilitzant-les, evidenciant les aportacions que han realitzat a la terra que els ha acollit i treballant per afavorir els seus processos d’inclusió social a Catalunya.

Aquesta tasca però no hauria estat possible, ni serà possible dur-la a terme, sense la complicitat, col·laboració i compromís d’amplis sectors del teixit social, empresarial i polític del país. És per això, que en un moment tan assenyalat per la CCAR s’ha considerat important estimular i reconèixer públicament la tasca feta en favor de les persones refugiades a Catalunya a través de la concessió dels Premis al Compromís amb les Persones Refugiades 2014.
Aquest reconeixement és donarà en 3 categories; a la institució, a l’empresa i al mitjà de comunicació.
Per aquest motiu, Hotels Barceló Raval ha volgut col·laborar en aquesta data tant assenyalada, posant a disposició de l’entitat les seves instal·lacions per la realització de l’acte de celebració que tindrà lloc a mitjans del mes de juny.
La CCAR té previst fer la valoració de les candidatures presentades durant el mes de maig i el veredicte es farà públic en el decurs de l’acte de lliurament dels premis.
Gràcies per 10 anys de compromís amb les persones refugiades!

Back To Top