skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Oferta de feina: Tècnic/a en incidència política i social- Prov. Tarragona

Oferta De Feina: Tècnic/a En Incidència Política I Social- Prov. Tarragona

Lloc de treball Reus, amb mobilitat a la província de Tarragona i ciutat de Barcelona Descripció de l’entitat La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballem per afavorir els processos d’integració social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya. Des de la Comissió qüestionem la pretesa voluntarietat de les migracions i volem obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció. Per assolir aquests objectius comptem amb diferents programes que pretenen donar una resposta global i integral a les dificultats derivades del fet migratori, a les que han de fer front els refugiats i immigrants a casa nostra. Aquesta tasca la desenvolupem a través de dues grans línies d’intervenció, que són igual d’important una que l’altra i interrelaccionades:

 • Atenció a les persones refugiades i immigrants a través dels programes socials, jurídics i ocupacionals.
 • Defensa dels drets de les persones refugiades i immigrants a través de la incidència política i social i la participació.
Objectiu del lloc de treball Identificar, dissenyar i executar projectes d’incidència política i social i sensibilització de la Comissió Catalana d’Ajuda a la província de Tarragona en general. Dependrà directament de la coordinadora de l’àrea d’incidència política i social. Funcions  
 • Identificar, dissenyar i executar activitats de sensibilització: cursos, tallers a centres educatius i altres dependències, xerrades, etc.
 • Identificar, dissenyar i executar activitats de formació en matèria d’asil i immigració
 • Participació en els espais d’incidència, sensibilització, acollida i participació de persones refugiades i immigrades de Reus i altres ciutats de la província
 • Participació en fires, trobades i altres accions de sensibilització
 • Elaboració de material de sensibilització
 • Execució de campanyes i projectes d’incidència política i social
 • Realitzar el seguiment tècnic i econòmic dels projectes que es desenvolupin a la província
 • Elaboració de memòries i informes
 • La identificació i disseny dels projectes, i quan escaigui, la seva presentació a les convocatòries públiques i privades de subvenció així com la seva posterior justificació tècnica i econòmica.
 • Suport en altres activitats d’incidència, sensibilització i voluntariat i en la difusió de les activitats de la CCAR
 • Suport a la implementació i seguiment del punt del voluntariat: foment, dinamització, coordinació, formació i gestió i formació del voluntariat.
 • Coordinació amb la tècnica de voluntariat per al seguiment de les accions realitzades pel voluntariat
 • Treball en xarxa i comunitari a Reus
 • Coordinació amb els altres equips presents a Reus i l’equip d’incidència política i Social a Catalunya
Requisits Llicenciatura/grau en l’àrea de les ciències socials o similar. Experiència en incidència i/o en activitats de sensibilització Bona capacitat de comunicació oral i per escrit en català i castellà Coneixement del teixit associatiu de Reus, Tarragona i la provincia en general  Es valorarà Formació en l’àrea de la immigració i l’asil. Experiència com a treballador/a i/o voluntari/a en entitats sense ànim de lucre Bona capacitat de treball i motivació per treballar en entitats sense ànim de lucre Capacitat de gestió, organització, planificació i priorització de tasques Capacitat de treball en equip Habilitats socials i empatia Flexibilitat horària Condicions Jornada 35 hores amb obra i servei Incorporació immediata Sou i condicions laborals segons el conveni propi de l’entitat Informació requerida Enviar el currículum vitae amb carta de motivació a ccar@ccar-cear.org amb la referència: INCIDÈNCIA – PROV. TARRAGONA El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 de novembre de 2019 Només es contactarà amb les persones pre-seleccionades. Més informació al 93 301 25 39      ]]>

Back To Top