skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Per un Orgull segur

Per Un Orgull Segur

Des de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat celebrem el Dia de l’Orgull donant tot el nostre suport al col·lectiu LGBTI, tant a Catalunya com arreu del món.
Precisament per les persones LGBTI d’arreu del món volem també recordar en aquest dia que a molts països, aquestes persones pateixen discriminacions i persecucions per la seva orientació sexual i/o la seva identitat de gènere. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana la policia turca va reprimir als participants de la marxa de l’Orgull Gai a Istambul. I hi ha molts més estats que no permeten aquests tipus d’esdeveniments o en els que els seus habitants no poden ni somiar amb participar en una marxa d’aquesta mena al seu país.

Per visibilitzar aquesta problemàtica i mostrar l’importància de l’accés de les persones LGBTI al dret d’asil, l’any passat a la CCAR vam actualitzar la nostra publicació sobre persecucions i asil per orientació sexual i identitat de gènere, Fugir per no amagar-se. Us recomanem la lectura d’aquesta publicació si voleu apropar-vos a la difícil situació que viu aquest col·lectiu als diferents continents i les mancances del sistema d’asil espanyol i europeu.
http://ccar.cat/wp-content/uploads/2016/10/CCAR_Fugir-per-no-amagar-se.pdf

Back To Top