skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Presentació de CAMINS en el marc de la 8ª Polifacètica Antiracista

Presentació De CAMINS En El Marc De La 8ª Polifacètica Antiracista

Un equip d’observadores de drets humans, format per representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Fotomovimiento i de SOS Racisme Catalunya, hem viatjat recentment a la frontera entre Itàlia i França (Ventimiglia) per observar les vulneracions de drets i discriminacions racistes que es poguessin donar.
8ª Polifacètica Antiracista
Destinarem la propera Polifa a compartir la seva experiència, que ens expliquin què van observar, quina és la situació i debatre sobre quin pot ser el nostre paper.
El viatge a frontera entra dins del projecte CAMINS, que realitzem la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) i SOS Racisme, i que ens ha portat anteriorment a Frontera Sud i a Bulgària.
Us esperem a totes i tots per acomiadar-nos abans de l’estiu amb un bon bany de reflexió i drets humans.
Enllaços amb informació:
– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: http://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei
 


*La Polifacètica Antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme. L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials. En aquesta ocasió, està organitzada pel Consell de l’entitat.
 

Back To Top