Presentació de CAMINS en el marc de la 8ª Polifacètica Antiracista

Un equip d’observadores de drets humans, format per representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Fotomovimiento i de SOS Racisme Catalunya, hem viatjat recentment a la frontera entre Itàlia i França (Ventimiglia) per observar les vulneracions de drets i discriminacions racistes que es poguessin donar.

8ª Polifacètica Antiracista

Destinarem la propera Polifa a compartir la seva experiència, que ens expliquin què van observar, quina és la situació i debatre sobre quin pot ser el nostre paper.

El viatge a frontera entra dins del projecte CAMINS, que realitzem la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) i SOS Racisme, i que ens ha portat anteriorment a Frontera Sud i a Bulgària.

Us esperem a totes i tots per acomiadar-nos abans de l’estiu amb un bon bany de reflexió i drets humans.

Enllaços amb informació:

– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: http://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei

 


*La Polifacètica Antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme. L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials. En aquesta ocasió, està organitzada pel Consell de l’entitat.