Llibres i informes

Les guerres d'exili. Les persones refugiades en contextos de guerra.

La guerra també es una causa d’exili. Persones provinents de Colòmbia, Iugoslàvia, Iraq, Palestina o Costa d’Ivori són alguns dels autors d’aquest llibre.

+ Llegir més

Col·lecció "Altres Formes de Persecució"

A través d'aquesta campanya volem donar a conèixer aquelles formes de persecució que, per no quedar recollides de forma expressa a la Convenció de Ginebra, són més desconegudes.

+ Llegir més

L’Enriquiment de la Pèrdua. Aportacions i riqueses de les persones refugiades a Catalunya.

Amb la publicació d’aquest llibre pretenem donar a conèixer la presència de persones refugiades a Catalunya per tal que, des d’una perspectiva positiva, ens ajudin i permetin consolidar la institució d’asil com a dret i exercici fonamental.

+ Llegir més

Catalunya Terra d'Asil

Amb Catalunya Terra d’Asil pretenem visualitzar el compromís històric i actual de la ciutadania i de les institucions catalanes amb les persones refugiades, alhora que busquem la reflexió a través del testimoniatge de persones refugiades sobre el camí que encara ens queda per recórrer per ser una veritable terra d’asil.

+ Llegir més

Memòries

Totes les anualitats, en coherència amb el nostre treball crític i compromès, la CCAR fa una revisió i un balanç respecte al desenvolupament del dret d’asil a l’Estat Espanyol i més concretament a Catalunya.

+ Llegir més

El dret d'asil, un dret amenaçat

En aquest informe es tracten les responsabilitats de l’estat Espanyol en relació a les persones refugiades en compliment de la Convenció de Ginebra.

+ Llegir més