skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Oberta la inscripció a les jornades "Buscant Refugi" del 18 al 20 de setembre

Oberta La Inscripció A Les Jornades "Buscant Refugi" Del 18 Al 20 De Setembre

La CCAR celebrarà les Jornades Buscant Refugi, del 18 al 20 de setembre. El principal objectiu de les jornades és l’estudi de les principals causes generadores del desplaçament al món.
Programa Jornades Buscant Refugi
Per apuntar-vos podeu enviar un mail a la següent adreça electrònica: cursos_ccar@cear.es.

Els continguts se centraran en l’anàlisi de les causes de desplaçament a Amèrica Llatina i a Àfrica, i  s’analitzarà de forma profunda, com el dret d’asil dóna desposta a aquestes situacions. Així mateix, s’aprofundirà sobre l’estat actual del dret d’asil a casa nostra i quins són els reptes a afrontar en la situació actual.
El curs s’adreça a agents de la cooperació, personal tècnic i polític, treballadors i educadors socials, professionals de la comunicació i voluntariat, i totes aquelles persones que tinguin un interès específic en  l’estudi i anàlisi del dret d’asil.
Comptarem amb la participació de reconeguts membres de l’Institut de Drets Humans a Catalunya, la Taula per la Pau i els Drets Humans i l’Escola de Cultura de Pau. Les seves ponències es complementaran amb el contingut que desenvolupin els membres de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i amb els testimonis de persones sol·licitants d’asil o refugiades.
El curs es realitzarà a la sala d’actes de la Confederació  Catalana d’ONG’s per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament. El cost del curs és de 30 euros i serà gratuït pels socis i sòcies de la CCAR. Les places són limitades i es mantindrà l’ordre d’inscripció.
 

Back To Top