skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

A punt la I edició de primavera de Ciutats Defensores dels Drets Humans

A Punt La I Edició De Primavera De Ciutats Defensores Dels Drets Humans
  • Del 9 al 14 d’abril sis reconeguts activistes de drets humans participaran en diverses activitats a deu municipis de Catalunya
  • Aquesta serà la sisena edició d’aquest projecte al qual participa la CCAR, i després de cinc edicions a la tardor, el primer cop que se celebrarà a la primavera
  • Els municipis participants se sumen als quinze que ja porten cinc anys de recorregut


Sis activistes de drets humans procedents de Colòmbia, Guatemala, Hondures, Brasil i l’Estat espanyol, participaran en nombroses activitats del 9 al 14 d’abril. L’objectiu és donar a conèixer la tasca que realitzen per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la defensa dels drets humans i el suport internacional a les seves lluites.
Al programa d’activitats hi ha xerrades, col·loquis i diverses trobades de sensibilització i incidència política. Els municipis participants d’aquesta edició són: Caldes de Montbui, Cornellà de Llobregat, Mataró, Mollet del Vallès, Reus, Rubí, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
La visita s’emmarca en el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans que des de 2013 organitzen diferents municipis catalans i que consisteix en nombroses activitats de sensibilització sobre el paper dels defensors/es de drets humans, persones que posen en risc la seva seguretat i la seva llibertat per denunciar vulneracions de drets.
La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat participa com a organitzadora d’aquest projecte, juntament amb el Fons Català de Cooperació, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català per la Pau.
Més informació dels activistes participants i de les activitats al web ciutatsdretshumans.cat/ al seu blog.

Back To Top