skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Activitats al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades

Activitats Al Voltant Del Dia Mundial De Les Persones Refugiades

S’acosta el 20 de juny, Dia Internacional de les Persones Refugiades. Des de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat ho celebrem participant i organitzant activitats al llarg del mes i esperem que t’hi afegeixis! Els esdeveniments tindran lloc a Barcelona, Cornellà, Rubí i El Prat i pots veure el calendari a continuació:
BARCELONA
Dimarts 5 de juny

  • 11:00h Mercat de Sant Andreu . Activitat sorpresa de sensibilització. Parada informativa de CCAR i Accem.

Dijous 7 de juny

Divendres 8 de juny

  • 10:00h Mercat de Sagrada Família. Activitat sorpresa de sensibilització. Parada informativa de CCAR.

Dimarts 12 de juny

  • 20:30h. Concert de versions rock amb From Lost to the River. Entrada amb taquilla inversa. Vine a gaudir de les millors covers des de Chuck Berry fins a The Cure! Sala Vivaldi (Carrer Llança, 5). Més informació a l’enllaç.

Dijous 14 de juny

  • 18:30h Estem refugiant? Debat de Fronteres i Drets amb l’advocada Isabel Baixeras, Toni Borrell de Stop Mare Mortum, Eduard Aguayo de Proactiva Open Arms i l’Estel·la Pareja, directora de CCAR. Palau de la VirreinaMés informació a l’enllaç

Dilluns 18 de juny

  • 11:00h. Presentació de l’informe anual de CEAR sobre la situació de les persones refugiades a Espanya i Europa. Espai Contrabandos (C/ Junta de Comerç, 20)

Dimarts 19 de juny

  • 19:00h Biblioteca Ignasi Iglesies-Can Fabra (Sant Andreu). Xerrada sobre el Programa de Mentoria a Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya.
  • 22:00h. Teatre “Amic meu”. Posterior debat amb l’autora. Foment Hortenc (Carrer Alt de Mariner, 15). Més informació a l’enllaç

SABADELL
Dimarts 19 de juny

  • 18:30h Presentació de l’informe anual de CEAR sobre la situació de les persones refugiades a Espanya i Europa. Biblioteca Vapor Badia.

SANT BOI
Dimecres 20 de juny

  • 19:30h Presentació de l’informe anual de CEAR sobre la situació de les persones refugiades a Espanya i Europa. Can Castells.

 
Diaris il·lustrats de persones refugiades
1/6-29/6 Exposició “Diaris il·lustrats de persones refugiades”. Itinerant a Cornellà, Rubí i Castelldefels.

Back To Top