skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Acull Un Plat x Mercats de Barcelona

Acull Un Plat X Mercats De Barcelona

Torna el projecte “Acull un Plat x Mercats de Barcelona”, un esdeveniment que des de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat vam posar en marxa l’estiu de 2019 i que ja compta amb diverses edicions.

Acull un Plat, és un projecte d’inclusió i desestigmatització de les persones refugiades i migrants, que va néixer amb l’objectiu apropar les històries i receptes que han acompanyat les persones refugiades en el seu viatge fins a Catalunya.

Aquesta edició nadalenca es realitzarà al Mercat de la Boqueria el dia 10 de desembre i al Mercat de Sants el dia 14 de desembre, reivindicant els mercats com espais de trobada i inclusió social.

  • Divendres 10 de desembre, de 17:30-18:30 a la cuina oberta del Mercat de la Boqueria.

Cuinarem Atiéké, un plat tradicional de Guinea Conakry amb Ismael i el suport del xef Víctor Galceràn

Aforament: 24 persones

Inscriu-te gratuïtament al formulari per no quedar-te sense plaça (https://forms.gle/ugesXk1VCMgYRAZq8)

No pots venir presencialment? Segueix la elaboració del plat Atiéké en directe a través del nostre canal de YouTube  (https://youtu.be/Tf5w-9sc-7I)

  • Dimarts 14 de desembre, de 17:30-18:30 a l’aula de cuina del Mercat de Sants.

Cuinarem estofat de Ñame, un plat tradicional de Guinea Conakry amb Alhassan i el suport de la xef Ada Parellada

Aforament: 30 persones

Inscriu-te gratuïtament al formulari per no quedar-te sense plaça (https://forms.gle/ugesXk1VCMgYRAZq8)

No pots venir presencialment? Segueix l’elaboració de l’estofat de Ñame en directe a través del nostre canal de YouTube (https://youtu.be/R0tnHjoORR8)

L’activitat durà a terme en format semi-presencial i constarà de dos showcookings on un/a xef acompanyarà a una persona refugiada i usuària de la Comissió en l’elaboració d’un plat tradicional del seu país d’origen. Durant el procés de cuina, la persona refugiada ens explicarà la seva història i la seva vida a Barcelona.

Tant si ets amant de la bona cuina com si tens curiositat per saber quins aliments es mengen en altres països, no et perdis l’Acull Un Plat x Mercats de Barcelona!

Back To Top