Col·labora!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El compromís amb les persones refugiades és més necessari que mai

Gràcies a TU la CCAR defensa els drets de les persones refugiades i immigrades per la seva inclusió social a Catalunya.
Amb la teva col·laboració conjuntament amb el suport de les institucions públiques i privades hem atès a milers de persones des de la nostra creació.
Col·laborar amb la CCAR significa denunciar la vulneració dels drets humans i participar en els processos de la transformació social a fi d’aconseguir un món més just.

Com pots col·laborar amb la CCAR?

Si vols col·laborar amb la CCAR pots fer-te sòcia, fer una donació puntual o fer-te voluntària a través de bizum, transferència bancària o Paypal!

Què aconsegueixes amb la teva col·laboració?

  • Et converteixes en un/a defensfor/a dels drets humans
  • Contribueixes al manteniments dels nostres pisos d’acollida i que hi hagi places suficients per atendre a les persones refugiades que arriben a casa nostra.
  • Contribueixes a a què es pugui realitzar l’atenció jurídica als i les sol·licitants d’asil que es troben a Catalunya, als aeroports o altres llocs fronterers on arriben les persones refugiades.
  • Contribueixes a paralitzar les expulsions de persones que corren greu perill si són retornades als seus països d’origen.
  • Contribueixes a què les lleis reconeguin el dret dels col·lectius més vulnerables a sol·licitar asil al nostre país, com ja va passar amb les dones víctimes de gènere o les persones perseguides per la seva orientació sexual.
  • Contribueixes a donar a conèixer la realitat de les persones refugiades al conjunt de la societat.
  • Contribueixes a què les persones refugiades s’integrin plenament en la nostra societat i puguin reiniciar una vida digna i segura.
  • Contribueixes a què hi hagi una organització social de referència a Catalunya en la defensa del dret d’asil i dels compromisos amb les persones refugiades per l’Estat.

]]>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]