skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Atenció a persones refugiades

Treballem en l’atenció integral de les persones refugiades i migrades d’ençà que arriben a l’estat espanyol. Acompanyem aquestes persones amb els objectius de promoure el seu desenvolupament integral i que puguin assolir una inclusió social plena, una ciutadania de ple dret. Gestionem diversos pisos d’acollida, els acompanyem en la cerca de feina, habitatge, per fer tràmits administratius (empadronament, inscripció d’infants en escoles) i jurídics (sol·licituds d’asil, tramitació d’expedients, assessorament legal i altres).

Amb una perspectiva de promoció d’autonomia, treballem a les següents àrees:

Què pots fer tu?

  • Si coneixes alguna persona migrada que necessiti assessorament i no sàpiga on recórrer, dóna-li el nostre contacte. Ens pot escriure a ccar@ccar-cear.org
  • Si tens una empresa, dóna l’oportunitat de treballar amb tu a una persona refugiada. A més de donar-li feina, l’ajudaràs a mantenir la seva situació administrativa en regla.
  • Com a ciutadana, no donis suport a iniciatives que retallin els drets de les persones migrades i denuncia situacions de racisme i xenofòbia.
Back To Top