skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Comunicat arran de l'atemptat a Barcelona

Comunicat Arran De L'atemptat A Barcelona

Davant l’atemptat terrorista d’ahir, dia 17 d’agost, a Barcelona, manifestem el nostre rebuig i la nostra condemna d’aquests fets; i expressem el nostre condol amb les víctimes, les seves famílies i persones properes. Com a entitat compromesa amb la promoció de la cultura de pau i els drets humans, condemnem la violència arreu del món, i avui ens ha tocat a pocs metres de la nostra oficina.

Condemnem la violència que ahir vam patir a Barcelona, com ho fem amb cada atemptat sigui on sigui. El suport a les víctimes i el seu entorn és una prioritat en aquest moment, així com el de les persones que van viure situacions altament estressants durant la tarda d’ahir i que van presenciar imatges molt dures. És a elles a les que volem enviar el nostre suport més sincer.
Moltes de les persones refugiades usuàries dels nostres serveis viuen ara a Catalunya precisament perquè fugien de situacions on aquesta violència era comuna. Volem remarcar aquest fet davant el discurs d’odi, racisme, xenofòbia i islamofòbia que pot aixecar-se amb atacs d’aquest tipus, i que ja podem veure a les xarxes socials i alguns mitjans. És precisament l’odi el que dona lloc a atemptats.
Per tant, fem una crida perquè no caiguem en el racisme, la xenofòbia, la islamofòbia i l’odi en general.

Back To Top