Tornar enrere

Fes possible un Nadal lluny de la guerra per a la Rasha i la seva família

Gràcies al teu compromís amb les persones refugiades, la Rasha i la seva família han pogut gaudir del Nadal en un país segur. Ella i la seva família s’han vist obligats a deixar-ho tot i fugir de Síria per sobreviure de la guerra.
Síria, avui, continua en guerra. Moltes de les seves ciutats han estat destruïdes provocant la mort de milers de ciutadans i generant més de 2 milions de persones refugiades.
jajasofa
Aquestes festes, la Rasha i la seva família les volen compartir amb tu, donant-te les gràcies per col·laborar i participar en la tasca de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). Una tasca que permet donar suport a més de 500 persones refugiades a l’any, persones que com la Rasha, han vist vulnerats els seus drets humans més fonamentals i han hagut de fugir del seu país cercant refugi.
Ara més que mai, les persones refugiades necessiten de la teva solidaritat. Aprofita aquestes festes per col·laborar amb la tasca d’acollir a persones refugiades a casa nostra i AJUDA’NS a denunciar la vulneració dels drets humans per aconseguir entre tots i totes un món més just.
En nom de les persones refugiades, des de la CCAR, us volem desitjar un bon Nadal i un feliç 2014.