Fira d'entitats de Sitges, dissabte 16 de maig 16h-21h

Tornar enrere

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat estarà a Sitges aquest dissabte 16 de maig! Retrobem-nos a la fira d’Entitats i ONG!
Un any més la XIV Fira d’Entitats i ONG, organitzada per Sitges Solidari i l’Ajuntament, apostarà pel comerç just i el lema d’enguany de les Jornades Solidàries: “Ciutadania Activa per la Pau” assumirà el repte que ens proposa la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica i es transformarà en “Ciutadania Activa per la Pau i Responsable en el seu Consum”.
Enguany posant l’accent en el tèxtil i amb el lema «Estira el fil…», la Festa del Comerç Just que té lloc a Sitges (i a 31 municipis més de tot Catalunya), vol denunciar les injustícies que amaga l’elaboració d’articles tèxtils, un sector molt potent econòmicament -només a Espanya cada persona gasta a l’any 437 euros en roba- i que exemplifica de manera clara les conseqüències negatives de la globalització i en el qual es produeixen nombroses violacions dels Drets Humans en la confecció de la moda.
A la nostra Festa hi trobareu diferents paradetes amb productes de Comerç Just, informació sobre la Banca Ètica, informació sobre la Campanya Roba Neta i estands amb de les diferents Entitats Solidàries i ONG que treballen a la nostra comarca per la Pau i la Cooperació.
Com l’any passat la Fira, tindrà lloc a la Platja Sant Sebastià el proper dissabte 16 de maig a partir de les 16h i tindrà el següent programa d’activitats:
• A les 18h, hi haurà l’actuació de l’animador Carles Cuberes, que amb el seu espectacle: “Petit Karibu: Cançons i danses per un Món més Just!” farà cantar i ballar al presents, grans i petits.
• Seguidament, a les 19h es farà la Lectura del Manifest, a càrrec del periodista sitgetà de RTVE Jordi Barrachina.
• Per acabar, a les 19.30h compartirem una xocolatada molt especial: feta amb xocolata i sucre de cooperatives de comerç just: doblement bona! Com sempre comptarem amb el suport d’Enrich i el Grup Matas Arnalot que ens prepararan la xocolata i la coca.
Us esperem a tots i totes per compartir aquestes activitats i reivindicar una societat més ètica, solidària i justa. Perquè creiem que els ciutadans tenim una força en les nostres opcions personals i en el consum del nostre dia a dia.
Fem que creixi en la nostra societat l’Economia Solidària i la Banca Ètica. Animeu-vos a
Estirar del fil … de les injustícies per destapar tot allò que l’etiqueta no diu.
Us hi esperem el dissabte!
 
sitges-firasolidaria