skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

El nou Butlletí Arquíes ja està al carrer!

El Nou Butlletí Arquíes Ja Està Al Carrer!

Ja ha sortit el número 8 del Butlletí Arquies corresponent al mes de maig. En ell es tracten diferents temes d’actualitat, com ara; les retallades pressupostàries que tots estem patint en aquest context de crisi, i que castiguen encara de forma més contundent a la població immigrada. Tanmateix, expliquem de forma molt acurada quina és la situació de les persones refugiades a Siria, i detallem les raons per les quals aquestes, no arriben a casa nostra.
També podràs veure que a la CCAR hem fet moltes activitats: hem començat a promoure la creació d’espais interculturals en els quals hi participen els nostres usuaris i voluntaris. Aquests espais cerquen el coneixement mutu i de l’entorn més proper. És per això que enguany, hem promogut diferents sortides i hem creat espais de treball conjunt com el taller de roses del dia de Sant Jordi. Finalment, també hem presentat la publicació Catalunya Terra d’Asil en diferents municipis catalans, aixi com l’exposició Diaris il·lustrats,  i hem participat en el XI encontre de voluntariat de CEAR a Granada.
Entre altres, denunciem la incompatibilitat entre el permís de residència i el dret d’asil i, com sempre, també publiquem el testimoni d’una de les nostres voluntàries, que ens explica la seva experiència donant resposta a 10 preguntes.
Si vols conèixer el detall sobre tots aquests temes, descarrega-te’l en els següent enllaç:
Butlleti Arquies número 8.
 

Back To Top