skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Ja ha sortit el número 9 del Butlletí Àrquies

Ja Ha Sortit El Número 9 Del Butlletí Àrquies


El Butlletí Árquies número 9 ja està disponible. En aquesta edició, el tema principal és  el Dia Mundial de les Persones Refugiades, commemorat el 20 de juny.
Per marcar la data, la Comissió Catalana d´Ajuda al Refugiat (CCAR) va estar present en diversos actes realitzats en ciutats com Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terrassa. A més, la CCAR també va realitzar una roda de premsa per a la presentació de la publicació “La situació de les persones refugiades a Espanya – Informe 2012”, de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR). L’esdeveniment va comptar amb el testimoniatge del refugiat palestí Moamin Ghanim i la cobertura de diferents mitjans de
la premsa catalana.
També en aquest exemplar de Árquies podràs llegir sobre altres temes de la realitat dels refugiats, com la persecució per raons d’orientació sexual i la vulneració dels drets laborals. Així mateix, trobaràs una breu anàlisi sobre l’evolució del dret d’asil, elaborat pel president de la CCAR, Miguel Pallers.
La nova edició porta una entrevista amb una de les nostres voluntàries i, per descomptat, informacions sobre les últimes activitats i sortides realitzades per la CCAR.
Per veure totes aquestes notícies i altres més, descarrega el Butlletí Árquies:ButlletiArquies_N9

Back To Top