skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

La CCC signa un conveni de col·laboració amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha signat avui un conveni de col·laboració amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) amb l’objectiu de dur a terme accions concretes en el marc de l’atenció i la defensa dels drets de les persones refugiades i immigrants a Catalunya, així com la seva inclusió social. Entre d’altres, la CCC i la CCAR han acordat realitzar tallers sobre emprenedoria dins dels sectors del comerç, dels serveis i del turisme, a través del Servei d’Immigració de la patronal del comerç. Així mateix, també s’han compromès a difondre les activitats que ambdues entitats duguin a terme en matèria d’immigració i d’inclusió sociolaboral a través dels seus canals de comunicació.

També proporcionaran informació i assessorament especialitzat, tant els membres de la CCC com els usuaris i professionals de la CCAR. Igualment, la CCC promocionarà els Premis de la CCAR, que aquest any arriben a la 10a edició.
Aquest conveni, que s’emmarca en l’estratègia de responsabilitat social corporativa (RSC) de l’organització comercial, ha estat signat pel president de la CCAR, Miguel Pajares, i pel secretari general de la CCC, Miquel Àngel Fraile.
La Confederació de Comerç de Catalunya és l’organització més representativa del comerç català i aplega actualment uns 350 gremis i associacions, que alhora representen 90.000 comerciants i botiguers de Catalunya. www.confecom.cat
La CCAR és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la defensa del dret d’asil i dels drets de les persones refugiades i immigrants, i que treballa per afavorir els processos d’inclusió social a Catalunya. www.ccar.cat
 

Back To Top