skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Osman, la prova que quan es vol es pot

Osman, La Prova Que Quan Es Vol Es Pot

 
osmanyfamilia
 
Juntament amb Bombers en Acció, volem mostrar la nostra satisfacció per l’arribada aquesta tarda a Espanya de l’Osman, un nen afganès de 7 anys amb paràlisi cerebral, al costat de la seva família, que portaven setmanes en condicions inhumanes en el campament improvisat d’Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia.
Ens felicitem per la disponibilitat i agilitat del Govern en les gestions d’aquest trasllat al mateix temps que reclamen aquesta eficàcia en altres casos vulnerables i aquesta mateixa voluntat a agilitar el procés de reubicació.
“El cas de l’Osman ens demostra que quan les institucions volen i posen els mitjans al seu abast es pot solucionar situacions com la de Osman”, va afirmar Joaquín Ruiz, president de Bombers en Acció. Per la seva banda, la secretària general de CEAR, Estrella Galán, va plantejar la seva preocupació per “tants d’altres nens i nenes que continuen atrapats a les fronteres de la insolidaritat europea”.
Bombers en Acció va iniciar la sol·licitud al Govern per al trasllat de l’Osman a Espanya des d’Idomeni amb l’assessorament de CEAR. Ambdues entitats volen agrair als més de 168.000 signants que van recolzar aquesta petició convertint aquest cas “en un clam impossible de no escoltar”.
Per la seva banda, els companys de CEAR València, que acompanyarà tot el procés d’integració de la família, ja ha iniciat els tràmits per sol·licitar asil a Espanya.

Back To Top