Necessitem el teu suport! Ajuda’ns a trobar un pis a Barcelona per acollir persones refugiades

Tornar enrere

La situació del lloguer a Barcelona és cada cop més complicada -el preu dels lloguers a la ciutat ha pujat un 10,7% l’últim any- i ens està costant molt trobar un pis per acollir algunes de les persones o famílies de persones refugiades a qui atenem.

Des de la CCAR estem buscant un pis de lloguer amb les següents característiques:

  • Dues habitacions
  • A Barcelona ciutat

Si tens algun pis que ens puguis llogar o coneixes algú que en tingui, posa’t en contacte amb nosaltres a ccar@ccarefugi.org. Si no tens cap pis o no coneixes ningú que en tingui, ajuda’ns fent difusió d’aquesta petició!

Gràcies per la teva col·laboració amb les persones refugiades!

Des de l’Àrea d’atenció a les persones de la Comissió Catalana d’Acció pel Refugi treballem en l’atenció integral de les persones refugiades i migrades des del moment que arriben a Catalunya. L’equip interdisciplinari de la CCAR acompanya les persones ateses en el seu procés d’inclusió social amb la finalitat que assoleixin un nivell d’autonomia i d’apoderament que els permeti una plena inclusió al territori, esdevenint així ciutadania plenament activa.

Als nostres programes d’acollida oferim un habitatge a les persones refugiades que per algun motiu no es troben sota la protecció del programa estatal i estan en una situació de vulnerabilitat social i/o en risc d’exclusió. Comptem amb 49 places d’acollida complementària entre Barcelona, Sabadell, Sant Boi, Rubí i Sant Cugat.