skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Què fem a la CCAR? Coneix-nos de prop!

Què Fem A La CCAR? Coneix-nos De Prop!

Ja estan disponibles els tres ‘podcast’ sobre dret d’asil i gènere que hem fet per visibilitzar la tasca que realitzen les professionals de les àrees d’acollida, jurídica, sociolaboral i psicològica de la nostra entitat.

1- El Programa Català de Protecció a Defensors i Defensores dels Drets Humans: el risc no atura la denuncia. Escolta i descarrega gratuïtament el podcats. En Parlem amb la Sílvia Juventeny, responsable a la CCAR del Programa Català de Protecció a Defensors i Defensores dels Drets Humans.

https://www.ivoox.com/programa-catala-proteccio-a-defensors-i-audios-mp3_rf_60786329_1.html

2- Ciutats Defensores dels Drets Humans: gènere, activisme i la lluita per la defensa dels drets humans. Escolta i descarrega gratuïtament el podcats. Amb la participació de la Constança Schinteie, responsable a la CCAR del programa municipalista Ciutats Defensores dels Drets Humans.

https://www.ivoox.com/ciutats-defensores-genere-activisme-i-lluita-per-audios-mp3_rf_60614449_1.html

3- Els PIO’s: un cas d’èxit dels punts d’informació i orientació. Escolta i descarrega gratuïtament el podcats. Parlem amb la Laura Campos, treballadora social del punt d’informació i orientació, un servei d’atenció personalitzada que desenvolupem en col·laboració amb diferents municipis sensibilitzats per l’acollida de persones refugiades i migrades.

https://www.ivoox.com/els-pios-cas-d-exit-dels-punts-d-informacio-audios-mp3_rf_60787047_1.html

Amb el suport de l’Institut Català de les Dones

 

Back To Top