skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Una marató per les persones refugiades

Una Marató Per Les Persones Refugiades

En Joan va córrer la Zurich Marató de Barcelona amb un objectiu molt solidari: millorar l’acollida de les persones refugiades a Catalunya!
 

 
En Joan va enfrontar als 42 km de la marató amb la intenció de donar visibilitat a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i destinar als serveis socials de l’entitat el que aconsegueixi amb aquesta recaptació solidària. Però no pot aconseguir el seu objectiu ell sol.
Cada dia, milers de persones es veuen obligades a fugir de les seves llars, deixant enrere fins i tot les seves famílies i records. Guerres, persecucions polítiques, per ètnia, orientació sexual o religió són alguns dels motius que fan que aquestes persones inicien un dur viatge que no sempre acaba bé. I què passa Quan arriben a Europa? S’enfronten al repte de recomençar sobre vides des de zero, amb moltes dificultades.
La CCAR és una organització sense ànim de lucre que té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballa per afavorir els processos d’integració social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya. En la seva activitat diària, ofereix atenció legal, sociolaboral i psicològica a aquestes persones, al mateix temps que treballa per sensibilitzar a la població catalana i fer incidència política i social.
Per ajudar-nos a poder mantenir aquesta activitat, en Joan va córrer la marató en el nostre nom. Però també necessitem la teva ajuda. Ajuda’ns a que el seu repte arribi a tothom! Ajuda’ns a que aquest repte solidari sigui un èxit!
Col·labora amb el repte solidari a migranodearena.org!
També pots compartir aquest repte per Facebook o Twitter

Back To Top