skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Sant Jordi solidari amb les persones refugiades!

Sant Jordi Solidari Amb Les Persones Refugiades!

Aquest dissabte, estarem celebrant Sant Jordi!
-A la Rambla del Raval, les entitats celebrem Sant Jordi. A la parada de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, de les 10.00 a les 20.00, podràs comprar un llibre solidari amb les persones refugiades! Ens trobaràs a la part alta de la Rambla del Raval!
-A la botiga Babalota, podràs comprar roses solidàries: els beneficis de les roses aniran a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. La botiga la pots trobar al carrer Rogent, 81 de Barcelona

Els protagonistes de Sant Jordi al Raval no són els escriptors ‘supervendes’ ni les darreres novetats literàries, sinó les entitats socials, educatives i culturals, els comerciants i el veïnat del barri, que surten al carrer per compartir i viure una tradició especial, en una mostra que reflecteix la diversitat i la riquesa cultural del Raval.
Des de les 10 fins les 20h, qui passegi per la Rambla del Raval, a més de les tradicionals roses i llibres, tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme 75 entitats del barri, adquirir peces i material artesanal fet pels seus usuaris i usuàries i gaudir d’una quarantena d’activitats programades, entre les quals hi ha tallers, contacontes, lectures, presentacions de llibres i actuacions musicals. Les activitats es distribuiran entre les carpes de les entitats, l’escenari central i la Haima.
A les carpes, grans i petits podran participar en tallers de robòtica, científics, de henna, de postals i de pintura, entre molts d’altres.
L’escenari acollirà un concert coral dels Casals de Gent Gran Josep Trueta i Josep Tarradellas; sardanes; danses colombianes a càrrec de FEDASCAT; cançó catalana de Mon Raval; actuacions dels Joves de Xamfrà; concerts de swing de la Storyville Jazz Band de l’escola Spank the Baby; actuacions del Taller Obert del Taller de Músics i del Clara Valdasquin Quartet de l’Escola de Músics, del Cor Raval Evolution i del col•lectiu La Llama, del TEB, entre d’altres.
A la Haima els visitants podran gaudir, entre d’altres, del club de Lectura dels Casals de Gent Gran del barri, de diversos conta-contes a càrrec de la Fundació Escó, l’Associació Gogara, Òmnium Ciutat Vella i el Teatre Trèbol i de presentacions de llibres a càrrec de Socialismo Libertario, l’Espai Contrabandos, Veusambveu i la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu.
Us convidem a venir a gaudir d’aquest Sant Jordi diferent, que mostra la gran diversitat i pluralitat del teixit social, cultural, comercial i educatiu del barri.
 

Back To Top