skip to Main Content
93 301 25 39 ccar@ccar-cear.org

Jurídica

El nostre equip jurídic treballa quotidianament per a defensar els drets humans de moltes persones que necessiten protecció internacional (apatrídia, asil, protecció subsidiària i altres figures de protecció temporal).

L’àrea jurídica ofereix un acompanyament legal durant el procediment de protecció internacional al nostre territori. Això comporta una atenció integral segons la situació personal i necessitats, així com a  la detecció d’altres possibles situacions de vulnerabilitat. El servei d’atenció jurídica inclou sessions grupals informatives i  l’assessorament directe. Així mateix, es fa un seguiment del cas sota la coordinació dels agents socials implicats.

Mitjançant aquest servei, defensem l’exercici dels drets de les persones sol·licitants de protecció internacional, persones refugiades, apàtrides, desplaçades i aquelles que viuen situacions complexes que esdevenen del fet migratori.

Tenim com a objectiu transversal donar a conèixer la figura d’asil i la protecció internacional com una opció jurídica vàlida, divulgar les noves formes de persecució i treballar per la defensa dels drets de les persones refugiades i immigrants. .

Què pots fer tu?

  • Si coneixes alguna persona migrada que necessiti assessorament i no sàpiga on recórrer, dóna-li el nostre contacte. Ens pot escriure a ccar@ccar-cear.org
  • Si tens una empresa, dóna l’oportunitat de treballar amb tu a una persona refugiada. A més de donar-li feina, l’ajudaràs a mantenir la seva situació administrativa en regla.
  • Com a ciutadana, no donis suport a iniciatives que retallin els drets de les persones migrades i denuncia situacions de racisme i xenofòbia.
Back To Top